Wednesday, 25 April 2012

Special Offer


Beli mana-mana 2 helai gaun pada harga RM 35 ;

dan mana-mana 2 helai Tshirt pada harga RM 20












Friday, 20 April 2012

sale sale sale


Harga : RM 13 (Sold)



Harga : RM 13/helai
Beli 2 helai @ RM 20

Harga : RM 13/helai
Beli 2 helai @ RM 20


Harga : RM 13/helai
Beli 2 helai @ RM 20
Harga : RM 13/helai
Beli 2 helai @ RM 20

Harga : RM 10/helai
Beli 2 helai @ RM15

Harga : RM 19/helai
Beli 2 helai @ RM35
Harga : RM 13/helai
Beli 2 helai @ RM 20

Monday, 2 April 2012

Tiket Free Lost World of Tambun



Nak tiket free... 

Jadi follower ke-50..




Crystal clear bangles




Irresistibly sparkly !

Ready Crystal Clear Bangles - NEW

kod item : BG100

Size : 23 1/2 inch
Price : RM 45 per pc

Stack two, three or four for maximum sparkle!!



Sunday, 1 April 2012

weekend

Salam guys, Semalam hubby ada trip fishing, maka tinggal kami bertiga.. myself n 2 kids. Since morning takde aktiviti and we all lepak kat mil's house. Around 11am, rcvd call drpd pos laju bertanyakan kalau my office buka atau tak. Tudung bawal yg i order dari butik Salninas mmg dialamatlan ke office.. dah sampai... taraaa.. 2 helai tudung cw voucher RM2 and brooch. Thanks... I love tudung bawal... See..




Lewat petang Sara dan adik melelapkan mata. . Bila diorang bangun je, trus kami menuju ke Parkson. Last day to redeem RM50 birthday Voucher hubby. Yes..! Got RM50 for free.. I grabbed parfume Hugo Element for hubby for price RM 259, and cuma bayar RM209 cash.. Then lepas bayar promoter bgtau i entitled another RM 50 DISCOUNT VOUCHERS. Wow....mmg best kalau shopping camni..


Credit Google...

Thursday, 29 March 2012

Kasut Monobo

Salam guys,

Hot items.. limited quantity.. Kasut jenama Monobo buatan Bangkok, Thailand.
Kasut ni memang selesa.. material rubber jenis lembut compare dengan brand Crocs..
Crocs agak keras sedikit. 

Kasut Monobo ni agak cantik. Warnanya seakan-akan jelly, mungkin sebab tu namanya 

Monobo Jelly.

Memang cantik, warna menarik.. 

Design Monobo Crystal Jelly, hanya ada satu dalam stok. 
Permukaan bersinar seakan gold dust.. pilihan kasut jenis ini memang dapat banyak sambutan.

Stok jenis Jelly akan sampai dalam masa satu minggu .. ini adalah order tambahan 

disebabkan ia sangat laris di pasaran..

Dapatkan ya....


Harga : RM 29
(tidak termasuk delivery..)

Untuk pesanan; anda perlu tambah 1 saiz drpd saiz yg biasa anda pakai..

eg : anda pakai saiz 6

Anda perlu membuat pesanan 6+1 = saiz 7

Yang lain -lain akan di upload dlm masa terdekat..

Wednesday, 21 March 2012

Lost World of Tambun

Assalamualaikum

Since title is about vacation, actually this entry supposed ditulis last month.
As I remember, myself, hubby and kids berhibur kat Lost World of Tambun,
theme park yang femes kat Ipoh area nih.
This is my first time since kelahiran kedua-dua sweet princess i've been there.
I've been there a long time ago when me n hubby were couple that time.

OKay!! let begin our story about the vacation.

Had fun of course.

Credit foto di Orient Star Resort Lumut
(Rate : RM 195)







Entrance fee Lost World RM 45 (Normal price);



Pakej termasuk : Petting Zoo, water park, Amusement , Hot Spring  and Tiger valley.


 Unknown guy with black shirt..

Offer price : RM 39 Dewasa ; RM 32 Kanak2

Kod : LWOT



Seronok dan puas hati bila tengok anak bergembira dgn aktiviti yang dirancangkan.

Lebih-lebih lagi Jasmin dan Sara main air sampai puas.. Dengan nada pelat , Jasmin kata dia nak berenang
sebab tgk papa berenang kat tengah. Merisaukan betul.



to be continue+++

Assalamualaikum


Assalamualaikum


*


*


*